O nama

Brza Voda d.o.o. je firma za pružanje usluga u oblasti izvođenja vodoinstalaterskih radova. Brza Voda doo je osnovana 1990 godine, a svoje vodoinstalaterske usluge pruža svim klijentima na teritoriji Srbije.

Stručni vodoinstalateri firme Brza Voda su osposobljeni i specijalizovani za održavanje vodovodnih i kanalizacionih mreža u svim objektima, kao i van njih. Odgušenje zapušene kanalizacije, otpušavanje odvodnih cevi, otkrivanje, ugradnja i popravka vodovodnih instalacija, kao i izvođenje radova na pronalaženju i otkopavanju kanalizacionih cevicrpljenje otpadnih voda i materija i ispiranje kanalizacije su naše osnovne oblasti rada.

Brza Voda d.o.o. iza sebe ima preko 30.000 zadovoljnih klijenata koji nas i danas preporučuju svojim prijateljima i poslovnim partnerima.

Brza Voda d.o.o. poseduje sve sertifikate kvaliteta u oblasti svoje delatnosti: ISO 9001/2008 • ISO 14001/2004 • OHSAS 18001, a nosilac je i priznanja Excellent SME dodeljenog od strane Privredne komore Srbije.

     

Odgušenje kanalizacije i vodoinstalaterske usluge

Kvalitetna i brza usluga odgušenja kanalizacije i usluge u oblasti vodovodnih instalacija, kao i svi drugi radovi koje Brza Voda doo nudi, rešenje su svih vaših problema. Već više od 25 godina pružanja usluga u oblasti vodoinstalaterskih radova darantuje kvalitet, a iskustvo doprinosi ozbiljnom pristupu i mogućnostima. Praćenje modernih sistema i tehnologija koje su osnov za kvalitet i brzinu, daje našim vodoinstalaterima mogućnost rada u svim uslovima.

Vaš problem je naša briga - mnogo toga je sažeto u naš moto, a to govori o ozbiljnosti i ukazanom poverenju.

Odgušenje kanalizacije - Hitne intervencije Brza voda doo Beograd

Održavanje kanalizacije i vodovodnih instalacija

Razvoj kroz vreme i iskustvo u vodoinstalaterskim uslugama obezbeđuje i proširenje spektra usluga koje se mogu pružiti. Naš cilj je da pružimo usluge održavanje kanalizacionih i sistema vodovodne instalacije u što većem broju firmi i domaćinstava u Srbiji. I pored više od 30000 zadovoljnih klijenata u poslednjih 25 godina, težimo ka još većem obimu posla, jer znanja i kapaciteta, kvaliteta i profesionalnosti nikada nije dosta.

Ukažite nam poverenje za usluge odgušenja kanalizacije ili održavanje vodovodnih instalacija i pridružite se hiljadama zadovoljnih kliijenata, rešavajući time sve probleme i u budućnosti.

Dovoljno je da pozovete na Fix: 011/322-17-13 ili na Mob: 063/833-00-05 i stručno osoblje firme BRZA VODA doo je u kratkom roku na vašoj adresi da pomogne.


Vodoinstalater-usluge
 • Vodoinstalater

  Vodoinstalater Beograd, Vodoinstalaterske usluge Brza Voda doo, Beograd

  Vodoinstalateri firme BRZA VODA doo su uvek tu da premaše očekivanja klijenata. Na poziv klijenta, vodoinstalateri firme BRZA VODA doo uvek dolaze na vreme i rade brzo i efikasno...

 • Odgušenje kanalizacije

  Mašinsko odgušenje kanalizacije od fi 50 do fi 160...

  Odgušenje kanalizacionih cevi, odgušenje sudopere, odgušenje lavaboa, odgušenje kade, odgušenje slivnika, odgušenje veš mašine, odgušenje WC šolje...

 • Snimanje kanalizacije

  Snimanje kišne, fekalne i tehničke kanalizacije se radi za cevi od fi 50 do fi 2000.

  Snimanje kanalizacije gurajućim kamerama Ridgid-Kolman, snimanje kanalizacije "Rico" kamerama, a poseduje i kombi vozilo za snimanje...

 • Ispitivanje vodovodne mreže

  Ispitivanje vodovodne mreže je usluga koju vodoinstalateri firme BRZA VODA doo preporučuju svima koji nisu sigurni u stanje vodovodnih instalacija u kući ili drugim objektima...

 • Crpljenje otpadnih materija

  Crpljenje otpadnih materija je još jedna usluga, pored odgušivanja kanalizacije i vodoinstalaterskih usluga, koju nudi BRZA VODA doo.

  U okviru usluge crpljenje otpadnih materija možemo uraditi: crpljenje kišnih slivnika, crpljenje separatora...

 • Zbrinjavanje industrijskog otpada

  Zbrinjavanje industrijskog otpada podrazumeva industrijska čišćenja i zbrinjavanje opasnih materija. BRZA VODA može uraditi: čišćenje rezervoara od nafte i naftnih derivata, čišćenje kotlova na čvrsto i tečno gorivo, uklanjanje kondenzatora...

 • Građevinski radovi

  Građevinski radovi na otkopavanju, zameni i postavljanju kanalizacionih i vodovodnih instalacija

  Građevinski radovi koje firma BRZA VODA doo može uraditi su: iskop zemlje bagerom i ručno, razbijanje betona - bušenje rupa, betoniranje, zidanje šahta, podbušivanje krticom ispod zemlje...